29 Haziran 2016 Çarşamba

KAĞITTAN CİCEK YAPIMI RESİMLİ

Bu yazımızda yine sizlere kolay ve pratik şekilde yapabileceğiniz kağıttan çiçek yapma anlatımı sunacağız. Resimli anlatıma bakarak sizde evinizde herhangi bir kağıtla veya resimdeki kağıda benzer bir kağıtla harika kağıttan çiçekler yapabilirsiniz. Evde kağıttan çiçek yapmak için daha önce de harika çalışmalar paylaşmıştım.
Bu yazımda da paylaştığım çalışma sayesinde sizde evde mukavvadan kolay çiçek yapmayı öğrenebileceksiniz. Kağıttan çiçek yapmak için benzer çalışmaları bu yazımın hemen altında benzer yazılar bölümünde bulabilirsiniz. Sitemizde yer alan kağıt karton bölümünde ise yine harika çalışmalara ulaşabilirsiniz. Evde kartondan çiçek yapmak için fazla bir şey bilmeye gerek yok. Origami yani kağıt katlama tekniğini bilmek yeterli oluyor.
Sitemizde origami ile ilgili de çalışmaları paylaşıyorum. Kağıttan hayvan yapmak, kağıttan süs veya oyuncak yapmak gibi daha birçok ayrıntılı çalışmayı ilgili kategoride bulabilirsiniz. Şimdi sizlerikağıttan çiçek yapmak için resimli anlatımlarla baş başa bırakıyorum. Kolay gelsin.

Blumen aus Papier – flowers made from paper – fleurs en papier – flores a paper – fiori in carta – flores hechas de papel
Evde kağıttan kolay çiçek veya yelpaze yapmak için bu güzel anlatımdan yararlanabilirsiniz. Evde kağıttan yuvarlak sarkaç süs yapmak için paylaştığım bu çalışma ile sizde evde güzel süs çalışmaları yapabilirsiniz. Bu tür çalışmalar yaparak doğum günü, özel günler veya kutlama gibi anlarda süs çalışmaları olarak da kullanabilirsiniz. Kolay gelsin.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder